Uitnodiging Eat Your Heart Out

Wereldvoedseldag 2015, ‘s-Hertogenbosch


Vrijdagochtend 16 oktober (Wereldvoedseldag) vond de kick-off van ‘Eat your heart out' plaats,' feeding the world, by harvesting the future!‘. Dit innovatieprogramma zal zich ontwikkelen vanuit de Onderwijsboulevard in 's-Hertogenbosch. Met dit grensverleggende programma willen we een nieuw regionaal ecosysteem voor innovatie creëren. De Stichting TGLE wil graag samen met jullie invulling geven aan de ambities van dit programma.

EYHO zet jongeren met hun talenten achter het stuur, begeleid door een ervaren crew van professionals uit diverse werkvelden. Samen verlaten ze de gebaande wegen om nieuwe terreinen te verkennen. Alles draait om verwonderen, verkennen, proberen, combineren, delen en versterken. Juist onze nieuwe generatie kan ruimte scheppen voor de verandering die nodig is om de uitdagingen van onze samenleving het hoofd te bieden.

Een belangrijk onderdeel van Eat Your Your Heart Out is het jaarlijkse innovatiefestival in oktober, waar de oogst van nieuwe ideeën en bevindingen wordt gedeeld. Maar ook gedurende het jaar zullen pop-up events zorgen voor verrassing en inspiratie. We halen grenzen weg tussen cultuur, creativiteit, onderwijs, bedrijfsleven, agrifood, ict, natuur, sport en gezondheid. EYHO is dé ontmoetingsplek voor een breed en gemêleerd publiek. Met nieuwe verbindingen creëren we vruchtbare grond voor innovatie. Samen tillen we onze regio naar een hoger level, waar leren, wonen, werken en leven een nieuwe dimensie krijgen.

Meer informatie over ‘Eat your heart out’ is te vinden op www.facebook.com/EatYHeartOut