Deze website is nog volop in ontwikkeling. Excuses voor eventuele onvolledigheden.
Kunt u iets niet vinden? Neem contact met ons op of bezoek onze oude website.

Jongeren in de driver's seat

TGLE is de organisatie die jongeren in de driver's seat zet om in de praktijk liefst vanuit het curriculum van hun (beroeps)opleiding.
De focus is een ding: Jongeren krijgen de lead.Volgens ons creëren zij juist de ruimte voor transities waar de maatschappij behoefte aan heeft, in een wereld die steeds sneller verandert. We doen dit in een internationale netwerk omgeving.

TGLE levert Consultancy,Project management, Concept development, Co-Design en Coaching op het gebied van Agrifood, Talent development en Event- & Media- Producties


Hoe doen we dat?

Samen met jongeren pakken we de uitdaging van uw project aan. En we gaan een stap verder.
Naast het project project dragen we ook zorg voor het proces. Op de weg naar een succesvolle uitkomst,
coachen en faciliteren we de jongeren en tegelijkertijd ook de gecommitteerde organisaties.
TGLE werkt in een netwerk structuur in een internationale context, met projecten, netwerken en ervaring in verschillende landen. Ons overkoepelende doel is om de maatschappij een stap verder te helpen samen met jongeren.


Ik zoek een project

Meld je aan bij TGLE en bouw aan je CV. Werk aan uitbreiding van je netwerk en ervaring door kwalitatieve en leuke projecten te doen in de praktijkwereld van jouw expertise en talent.

Ik heb een project

TGLE kan voor u aan de slag met hun netwerk van jongeren. Dit kan door het coachen van jongeren in de driver's seat terwijl ze met u uw project uitvoeren, krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen en het zelfde moment voorzien ze u van innovatieve oplossingen en resultaten voor uw project.Stap in het netwerk van TGLE!

TGLE biedt kansen. Neem contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen doen.